
אודותינו
מי אני?
שמי תמר גלר, אני קונדיטורית מוסמכת אשר מתמחה בהכנת קינוחים ועוגות.
המוטו של Dessert4U הוא להוות פתרון נוח ומהיר להזמנת קינוחים ובאותה נשימה תוכלו להנות מאיכות וטעם יוצאי דופן.
הקונספט שלי מתאים לכל אירוע ולכל מטרה – אירוע משפחתי, אירוח חברתי או סתם כי בא לכם משהו מתוק בסוף הארוחה…
האהבה לקונדיטוריה
מאז ומתמיד היה לי חיבור עם עולם הקינוחים והקונדיטוריה.
בשלב מסוים החלטתי להפוך את החלום למקצוע וללכת ללמוד קונדיטוריה באופן רשמי ומקצועי יותר.
סיימתי את לימודי הקונדיטוריה בשנת 2013, לאחר מכן התחלתי לחקור ולהתנסות בעוד ועוד סוגים של קינוחים כגון: עוגות מעוצבות, קינוחי ראווה, מוסים שונים ועוד…
בסופו של דבר הבנתי שהיעוד שלי במקצוע הוא לייצר קינוחי כוסות בטעמים שונים ומגוונים באיכות גבוהה, מחומרי הגלם האיכותיים ביותר.
התהליך
קינוחי כוסות צריכים להיות בראש ובראשונה טעימים, לכן השימוש בחומרי גלם איכותיים הינה הדרך הטובה ביותר ליצור את הטעם המושלם.
הכנת הקינוחים מתחילה במחשבה על מבנה הקינוח מבחינת מרקמים וטעמים אשר יתאימו אחד לשני בצורה מושלמת.
השלב הבא הוא הכנת התחתית אשר בדרך כלל תהיה קריספית ופריכה.
מעל התחתית תבוא שכבת המוס ואותה יעטרו תוספות שונות או גנאש בטעמים שונים.
שולחת לכם את הקינוח המושלם…
3
יי
ל
י
י
י
……………….
אודותינו
מי אני?
שמי תמר גלר, אני קונדיטורית מוסמכת אשר מתמחה בהכנת קינוחים ועוגות.
המוטו של Dessert4U הוא להוות פתרון נוח ומהיר להזמנת קינוחים ובאותה נשימה תוכלו להנות מאיכות וטעם יוצאי דופן.
הקונספט שלי מתאים לכל אירוע ולכל מטרה – אירוע משפחתי, אירוח חברתי או סתם כי בא לכם משהו מתוק בסוף הארוחה…
האהבה לקונדיטוריה
מאז ומתמיד היה לי חיבור עם עולם הקינוחים והקונדיטוריה.
בשלב מסוים החלטתי להפוך את החלום למקצוע וללכת ללמוד קונדיטוריה באופן רשמי ומקצועי יותר.
סיימתי את לימודי הקונדיטוריה בשנת 2013, לאחר מכן התחלתי לחקור ולהתנסות בעוד ועוד סוגים של קינוחים כגון: עוגות מעוצבות, קינוחי ראווה, מוסים שונים ועוד…
בסופו של דבר הבנתי שהיעוד שלי במקצוע הוא לייצר קינוחי כוסות בטעמים שונים ומגוונים באיכות גבוהה, מחומרי הגלם האיכותיים ביותר.
התהליך
קינוחי כוסות צריכים להיות בראש ובראשונה טעימים, לכן השימוש בחומרי גלם איכותיים הינה הדרך הטובה ביותר ליצור את הטעם המושלם.
הכנת הקינוחים מתחילה במחשבה על מבנה הקינוח מבחינת מרקמים וטעמים אשר יתאימו אחד לשני בצורה מושלמת.
השלב הבא הוא הכנת התחתית אשר בדרך כלל תהיה קריספית ופריכה.
מעל התחתית תבוא שכבת המוס ואותה יעטרו תוספות שונות או גנאש בטעמים שונים.
שולחת לכם את הקינוח המושלם…
.
סוף.
.